Skoleindskrivning

Indskrivning på Damhusengens Skole begynder her på kommunens indskrivningsside

link til fælles hjemmeside

Foreløbig folder om indskrivning og indskrivningsmøde d. 7. november 17-19

Vær opmærksom på at du endnu ikke kan se den nye skoles distrikt gennem linket. Hvis du er i tvivl kan du benytte dette link til at se skoledistriktet for den nye skole herhttp://kbhkort.kk.dk/cbkort

Sammenlægning

Genvejen er vores aktivitetsområde, som binder de to skolebygninger sammen.

Fælles forældremøde om sammenlægningsprocessen den 7. februar 17-19 i Teatersalen på Hyltebjerg Skole

- Hvor langt er vi kommet? Hvor skal eleverne være? Skal der sammenlægges klasser? Altsammen spørgsmål, som du kan få svar på - og der vil også være mulighed for komme med spørgsmål og få en rundvisning!

Se her slides fra mødet

Aktuelt